Notícia »

Compartiu

  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • Meneame

VIAJERAS A LA HABANA, una comunión de literatura y fotografía para describir una de las ciudades más bellas del mundo

· La cantante Martirio y Rosa M. Peris Cervera, directora del Instituto de la Mujer, presentaron el libro en Madrid ·

Notícia publicada el dia 21/02/2008

El 11 de marzo de 2008, a las 19.30h, se presentó en Casa del Llibre, Paseo de Gràcia, 62, Barcelona, el nuevo y magnífico libro de Isabel Segura y Pilar Aymerich, VIAJERAS A LA HABANA, documento en clave histórico-literaria que rememora la presencia y las vivencias en la capital cubana de cuatro ilustres mujeres españolas: la infanta Eulalia de Borbón, María Zambrano, Zenobia Camprubí y María Teresa León. Las bellas fotografías de Pilar Aymerich, creadas ex profeso para ilustrar el cuidado texto de Isabel Segura, dan al libro el contrapunto ideal para convertirlo en un placer para el lector. VIAJERAS A LA HABANA se presentó también en Llibreria 22 de Girona (3-4-2008) y en Llibreria Al Vent de Badalona (8-4-2008). El 4 de junio de 2008 el libro fue presentado en Madrid, en la Librería De Viaje, por la cantante Martirio y Rosa María Peris Cervera, directora general del Instituto de la Mujer.

· Discurso de la cantante Martirio. 

· Reportaje fotográfico de la presentación del libro.

Llibre relacionat

Viajeras a La Habana

Segura, Isabel / Aymerich, Pilar

Fora de Col·lecció | 144 pàg | 9.95€

Viajeras a La Habana es una mirada personal, íntima y a la par panorámica, de esta incomparable ciudad a través de las sensaciones y experiencias de cuatro extraordinarias mujeres españolas que la ...
Més informació del llibre »

Autor relacionat

Segura, Isabel / Aymerich, Pilar

Isabel Segura Soriano: La història, la literatura i l’urbanisme configuren els centres d’interès d’aquesta autora que ha estat, anteriorment, directora literària. Els seus darrers treballs inscriuen la història i la literatura de les dones en dues geografies urbanes de gran intensitat i riquesa: Barcelona i L’Havana. Algunes de les seves publicacions són Guia de Dones de Barcelona (1995), La Habana para mujeres (2003) i Memòria d’un espai (2007). El 1999, també amb Pilar Aymerich, va publicar 7 passejades per l’Havana sobre la presència històrica catalana a la capital cubana. · Autora referenciada al Diccionari de la Literatura Catalana (dir. Àlex Broch).

Pilar Aymerich Puig: Fotògrafa prestigiosa, formada a Londres i París i especialitzada en retrat i reportatge, ha protagonitzat 60 exposicions, com en són exemple “1975/1979, memòria d’un temps”, sobre la Transició, i “Cementiris d’ultramar”. Ha publicat més de 20 llibres, com els dedicats a Montserrat Roig, M. Aurèlia Capmany, Frederica Montseny, Mercè Rodoreda i Caterina Albert. És Premi Solidaritat 2002 de l’Institut de Drets Humans i Creu de Sant Jordi 2005.

Més informació de l'autor »

Calendari

  • Joan Duran i Ferrer, amb el seu ANIMAL IMPUR, al Festival dels Jardins Terramar a SITGES el 25/07/2018 a les 20:30 a Jardins Terramar (Escenari Village) (Cristófol Colom, s/n, Sitges)
  • Editorial Meteora serà a la Setmana del Llibre en Català el 07/09/2018 a les 17:00 a Parada núm. 11 (Av. de Catedral, Barcelona)
  • MANUEL DE PEDROLO, MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA, de Sebastià Bennasar, Club de Lectura a Collbató el 09/11/2018 a les 19:00 a Biblioteca de Collbató (Passeig Mansuet, 9-11, Collbató)

Vegeu activitats anteriors