Notícia »

Compartiu

  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • Meneame

EL RETORN DELS CATALANS, de Patrícia Gabancho, una excel·lent reflexió política al voltant de l'època convulsa que viu la societat catalana

Notícia publicada el dia 21/02/2010

EL RETORN DELS CATALANS és una reflexió encesa i profunda sobre la situació política actual a Catalunya. Una reflexió, però, que a mesura que penetra en el lector esdevé un crit d’alerta, gairebé de rebel·lia, sobre el nostre comportament com a catalans i sobre què volem ser quan siguem grans.

Patrícia Gabancho, que durant els darrers anys ha recorregut la geografia catalana parlant amb la gent i escoltant-la, i ha participat en el debat social i polític suscitat als mitjans de comunicació d’aquest país, és una veu prou autoritzada per analitzar amb rigor l’ahir més recent del nostre poble i exposar les seves tesis sobre com podrien ser els camins del demà.

El text de Gabancho, més enllà de les grans veritats que aporta, aquelles que els mitjans no acostumen a recollir, és un sacseig a la consciència del poble català perquè sigui l’amo del seu futur.

El llibre va ser presentat per Josep M. Terricabras a Girona el 19 de març de 2010, a la LLIBRERIA 22, carrer Hortes, 22, i a Llibreria Catalònia, Ronda de Sant Pere, 3, Barcelona, el 19 d'abril de 2010, en un debat entre l'autora i Toni Bolaño.

· Reportatge fotogràfic de la presentació.

· Comentari de Jordi Cervera a l'emissora iCatFM.

· Si voleu llegir un fragment de l'obra, accediu al LLIBRET PROMOCIONAL.

· Altres obres de Patrícia Gabancho a Meteora: La postguerra cultural a Barcelona i El preu de ser catalans

··· Trobareu més coses sobre aquest llibre i sobre Meteora al facebook.

Llibre relacionat

El retorn dels catalans

Gabancho, Patrícia

No ficció | 304 pàg | 19.00€

La profunda decepció que ha provocat entre la majoria dels catalans el fracàs de la via estatutària, ja que el baquetejat segon Estatut de la democràcia —tot i haver estat referendat pel ...
Més informació del llibre »

Calendari

  • ERMITA, de Jordi Llavina, presentació a Barcelona el 19/12/2017 a les 19:00 a Llibreria Documenta (Pau Claris, 144, Barcelona)
  • RELLOTGES EN TEMPS DE PLUJA, d'Antònia Carré-Pons, al Club de Lectura del Col·legi d'Enginyers de Catalunya el 25/01/2018 a les 19:00 a Col·legi d'Enginyers (carrer dels Vergós, 16 (Tres Torres) Barcelona)
  • NOVEMBRE..., de Núria Valentí, a la tertúlia literària de la Biblioteca de Cabrils el 09/03/2018 a les 18:00 a Bibliteca de Cabrils (carrer Domènec Carles, 21, Cabrils)
  • NOVEMBRE..., de Núria Valentí, al Club de Lectura de la Biblioteca de Martorelles el 23/03/2018 a les 18:30 a Biblioteca Montserrat Roig (carrer Doctor Santiago Tiffon, 21, Martorelles)

Vegeu activitats anteriors