Notícia »

Compartiu

 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Meneame

EL RETORN DELS CATALANS, de Patrícia Gabancho, una excel·lent reflexió política al voltant de l'època convulsa que viu la societat catalana

Notícia publicada el dia 21/02/2010

EL RETORN DELS CATALANS és una reflexió encesa i profunda sobre la situació política actual a Catalunya. Una reflexió, però, que a mesura que penetra en el lector esdevé un crit d’alerta, gairebé de rebel·lia, sobre el nostre comportament com a catalans i sobre què volem ser quan siguem grans.

Patrícia Gabancho, que durant els darrers anys ha recorregut la geografia catalana parlant amb la gent i escoltant-la, i ha participat en el debat social i polític suscitat als mitjans de comunicació d’aquest país, és una veu prou autoritzada per analitzar amb rigor l’ahir més recent del nostre poble i exposar les seves tesis sobre com podrien ser els camins del demà.

El text de Gabancho, més enllà de les grans veritats que aporta, aquelles que els mitjans no acostumen a recollir, és un sacseig a la consciència del poble català perquè sigui l’amo del seu futur.

El llibre va ser presentat per Josep M. Terricabras a Girona el 19 de març de 2010, a la LLIBRERIA 22, carrer Hortes, 22, i a Llibreria Catalònia, Ronda de Sant Pere, 3, Barcelona, el 19 d'abril de 2010, en un debat entre l'autora i Toni Bolaño.

· Reportatge fotogràfic de la presentació.

· Comentari de Jordi Cervera a l'emissora iCatFM.

· Si voleu llegir un fragment de l'obra, accediu al LLIBRET PROMOCIONAL.

· Altres obres de Patrícia Gabancho a Meteora: La postguerra cultural a Barcelona i El preu de ser catalans

··· Trobareu més coses sobre aquest llibre i sobre Meteora al facebook.

Llibre relacionat

El retorn dels catalans

Gabancho, Patrícia

No ficció | 304 pàg | 19.00€

La profunda decepció que ha provocat entre la majoria dels catalans el fracàs de la via estatutària, ja que el baquetejat segon Estatut de la democràcia —tot i haver estat referendat pel ...
Més informació del llibre »

Calendari

 • ERMITA, de Jordi Llavina, presentació a Martorell el 11/12/2018 a les 19:00 a Biblioteca Martorell (Av. Mancomunitats Comarcals, 13, Martorell)
 • MARIA AURÈLIA CAPMANY. L'ÈPOCA D'UNA DONA, d'Agustí Pons, presentació a Barra Llibre el 11/12/2018 a les 19:00 a Llibreria Barra Llibre (Riego, 13 (Plaça d'Osca), Barcelona)
 • ELS AMANTS DE LA RAMBLA DEL CELLER, de Víctor Alexandre, al Club de Lectura de Santa Coloma de Cervelló el 11/12/2018 a les 19:15 a Biblioteca Pilarín Bayés (Pge. Maria Mercè Marçal, s/n, Santa Coloma de Cervelló)
 • MUR, de Gemma Gorga, al Club de Lectura del Fort Pienc el 28/01/2019 a les 19:00 a Biblioteca del Fort Pienc (Plaça del Fort Pienc, 4, Barcelona)
 • PENTIMENTO, d'Antoni Real, presentació a Vilassar de Dalt el 21/02/2019 a les 19:00 a Biblioteca Can Manyer (Miquel Martí i Pol, 6, Vilassar de Dalt)
 • ELS AMANTS DE LA RAMBLA DEL CELLER, de Víctor Alexandre, al Club de Lectura del Fort Pienc el 25/03/2019 a les 19:00 a Biblioteca del Fort Pienc (Plaça del Fort Pienc, 4, Barcelona)
 • MUSO KUNDA, LA CASA DE LES DONES, de Gemma Freixas, al Club de Lectura del Fort Pienc el 27/05/2019 a les 19:00 a Biblioteca del Fort Pienc (Plaça del Fort Pienc, 4, Barcelona)

Vegeu activitats anteriors