Noticia »

Vídeo relacionado

Compartir

  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • Meneame

NO ET MIRIS EL RIU, la nova novel·la de Mònica Batet, finalista del Premi Crexells

L'autora tarragonina ens ofereix amb la seva nova obra un esplèndid thriller psicològic

Notícia publicada el 03/10/2012

Després de l'excel·lent acollida de L'habitació grisa, la seva primera novel·la, Mònica Batet ens sorprèn ara amb una autèntica delícia narrativa situada en un entorn centreeuropeu on l'autora es capbussa en el drama que té lloc en una ciutat a la vora d'un gran riu: alguns dels seus habitants pateixen una forta obsessió davant la visió del riu, una obsessió que els pot anorrear l'enteniment i fins i tot la vida.

Mònica Batet sap dibuixar-nos uns personatges torbadors, atrapats sovint en la soledat, que han de fer front a un misteri que es remunta a més d'un segle enrere i que no ha estat mai resolt.

Llibret promocional

Dossier sobre l'obra i l'autora elaborat per la Universitat de València

El 23 d'abril de 2013, Diada de Sant Jordi, No et miris el Riu va ser proclamada finalista del Premi Crexells.

Video relacionat: © CanalBibCambrils (Rosana Andreu)

Entrevista a Núvol

Entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona

Entrevista a Canal Reus TV

Entrevista a Llegir en cas d'incendi

Entrevista a L'Espira, Diari de Balears

Entrevista a Llibres per llegir (Núria Juanico/Eva Muñoz)

Entrevista a El fil d'Ariadna (II), Anna Maria Villalonga

Ressenya de Pasqual Bernat (Vídeo)

No et miris el Riu va ser presentat per primer cop al públic lector català a La Capona de Tarragona per Joaquim Mallafrè el 6 de novembre de 2012 (Foto © X.R. Trigo), a l'Institut d'Estudis Vallencs de Valls el 14 de desembre de 2012 per Empar de Bofarull (Foto © Margarida Aritzeta), a la Llibreria 22 de Girona per Josep M. Fonalleras el 16 de gener de 2013 (foto 1, foto 2 © Josep M. Farré) i la la Llibreria Serret de Vall-de-roures el 16 de febrer de 2013.

Libro relacionado

No et miris el Riu

Batet, Mònica

Novela en catalán | 176 pág | 18.00€

En una ciutat de l’Europa central banyada per un riu cabalós tenen lloc uns fets estranys, relacionats amb un suposat estat hipnòtic provocat per la contemplació del Riu, que condueixen a un ...
Más información del libro »

Calendario

  • SI SAPS CAURE, T'ALÇARÀS, de Salvador Balcells, presentación en Vilassar de Mar el 24/10/2020 a las 17:00 en Espai Cultural Can Bisa (Vilassar de Noir) (carrer Montserrat, 8, Vilassar de Mar)
  • MIG PA I UNA FLOR, de Esperança Castell, presentación en Barcelona el 30/10/2020 a las 18:30 en Ateneu Barcelonès (Carrer de la Canuda, 6, Barcelona)
  • SILUR, de Sònia Moya, en Sant Pere de Reixac el 07/11/2020 a las 12:00 en Ermita de Sant Pere de Reixac (Camí de l'Ermita de Sant Pere de Reixac, s/n, Montcada i Reixac)
  • SI SAPS CAURE, T'ALÇARÀS, de Salvador Balcells, presentación en Montblanc el 07/11/2020 a las 18:30 en Claustre de l'església de Sant Francesc (Muralla de Sant Francesc, Montblanc)
  • POEMES AMB OUS FERRATS, de Juan López-Carrillo, presentación en Reus el 26/11/2020 a las 19:30 en Biblioteca Central Xavier Amorós (Carrer de l'Escorxador, 1, Reus)

Ver actividades anteriores